Hangfelvételek – GYIK FAQ összefoglaló tudásbázis

Megkönnyítettem a belépést és a lejátszó elérését is: a “Médiamenüpont alatt megtaláltok mindent!

Itt van a lejátszó (ami már tudja a letöltést). De kívánságra betettem URL (hivatkozás) formátumban is! Tehát a régi  módon is letöltheted vagy akár böngésző beépített funkciójával lejátszhatod a hanganyagot.
Funkciók:
– mutatja a teljes időt, egérrel vagy érintéssel a lejátszási sávban lehet adott időponthoz ugrani, stb.
– a lejátszóba (számítógépen, stb.) már a kurzor nyilakkal is lehet előre-hátra tekerni
– jobb oldalt letöltés gomb: ez mindig “download.m4a” néven menti el a fájlt

Biztonsági okokból egy idő után a rendszer belépésed elfelejti, ilyenkor újra be kell lépni!
Ilyenkor:
töltsd be a honlapot,
https://thetaterapia.hu
ha még nem tetted meg, alul fogadd el a sütiket, stb.
Ezután lépj be!
https://thetaterapia.hu/wp-login.php
írd be a felhasználónevedet és jelszavad. Fontos: amit ilyenkor látsz, az egy ún. admin felület, “ne foglalkozz vele”, a legegyszerűbb ha egy új fülön újra betöltöd a honlapot (https://thetaterapia.hu)!
Így már látható a lejátszási oldal,
ami kezdő-haladó szinten eltérő hivatkozás (URL) de biztosan megkaptad a “címet” ill. a “Média” menüpont alatt megtalálod.

Fontos: a regisztráció után ellenőriznem kell melyik csoportba vagy majd egyszerű regisztrált tagból a csoport jogosultságba tennem. Ez nem automatikus.
Szintén fontos (érdemes) hogy a közös levelezésben használt email címed használd mert így tudom melyik csoportba tartozol! Ha nem a kezdetektől vagy a csoportban, lehet nem látom a címedet a listában – ekkor jelezd Andinak hogy írjon nekem (email cím, milyen csoport)!

Nem látod az új hanganyagot?
Először is: aznap töltöm fel amikor megkapom (ritka hogy azon a napon amikor a meditáció volt) és ellenőrzöm hogy megfelelő-e (eddig még nem volt gond de ha kell akár javítom / átalakítom) …
Ha nem látnád – a meditációs alkalom után – kb. 3 nap elmúltával, akkor próbáld újratölteni az oldalt (megfelelő böngésző ikonra kattintva vagy F5 vagy Ctrl + R billentyű/k), még jobb a teljes újratöltés (Shift + F5 vagy Ctrl + Shift + R)! Ugyanis “gyorsítást” használunk és a böngésződ is tárolja a meglátogatott oldalakat, néha ez okozhat problémát.

Elakadtál, kérdésed van? Írj nekem! :
“Reklám helye”: ha valaki / ismerőse honlapot, esetleg annak megújítását, (kereső)optimalizálást szeretne – annak szívesen elvállalom! Ugyanitt jelezheted 😉

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Küldés előtt írd be a megfelelő értéket! :