ThetaHealing® TEREMTÉS ÉS BŐSÉG TANFOLYAM 2023. január 15-16.

Thetahealing Teremtés Bőség tanfolyam

Thetahealing Teremtés Bőség tanfolyam

Ez a befektetés egész életedben folyamatosan használható és megtérül!

A képzés időpontja: 2023. január 15-16. Vasárnap – hétfő; 09.00-17.00 óráig

Helyszín: Flora Életmódközpont; 1212. Bp. Széchenyi I. u. 92/b

Jelentkezés: 2023. január 10.

A képzés ára: Ösztöndíjjal 75 000 Ft

Az Ásás és a Teremtés-Bőség együtt: 60 000 + 60 000 Ft

Kérlek, a képzés árát a következő számlaszámra utald:

MKB Bank 10100826-51217300-01005005 Tóth Andrea Beáta

Ismétlőknek oklevél bemutatásával 50% kedvezmény. Segítőknek ingyenes a részvétel. (Az ár tartalmazza a képzési anyagokat, munkafüzetet és a tankönyvet.)

A képzést vezeti: Tóth Andrea Beáta, ThetaHealing oktató, meditációs tanár tothandreabeata@gmail.com ,  +36 20 3580297, www.thetaterapia.hu

A ThetaHealing® Teremtés és Bőség Tanfolyam

A tanfolyamon megtaláljuk a bőséget akadályozó érzelmeket és hitrendszereket, amelyeket a szülőktől, a generációból, a társadalomból és a kollektív emberi tapasztalásokból hordozunk a tudatunkban és a tudattalanban. 

A ThetaHealing egy olyan kvantum szemléletű módszer, amellyel meg tudod változtatni az életed minden részét és meg tudod gyógyítani a saját és mások testi problémáit. A módszer egyszerűen megtanulható, összhangban áll a haladó tudományos szemlélettel, a kvantum mechanikai és az epigenetikai tapasztalatokkal. Tökéletes összhangban van a tudatosodás gyakorlataival. Bárki elsajátíthatja, nem igényel előképzettséget, de fontos a tudati nyitottság!

A ThetaHealing koncepciója szerint a Teremtés egy olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat. Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatükröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre. Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát.

Az igazság az, hogy mi magunk teremtjük a valóságunkat és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ nyújthat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben. Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Szeretnéd tudni, milrt nem azt az életet éled, amiről álmodsz? Ez a tanfolyam egy részletes kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz, amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget.

Ezen a tanfolyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan tudod elérni az elképzelt sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon. Ezt a szemléletet életed minden helyzetében tudod használni.

A 2 nap alatt felmerülő gyakorlatok:

Tanfolyam tematikája:

 • Manifesztálás Letöltései Théta Állapotban.
 • Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
 • A blokkok eltávolításának gyakorlása
 • Gyakorlat: Isteni Időzítés
 • Gyakorlat: Emlékezés a Jövőre
 • Gyakorlat: Be vagyok ragadva
 • Gyakorlat: Hogyan alakítsd a jövődet a Hetedik Síkról a legjobb úton-módon.
 • Gyakorlat: Áldd meg a bejövő és a kiáramló pénzed
 • A pénz: szeretet. Gyakorlatok a pénz kvantum szemléletével
 • Mindennapi ima a pénz és bőség megteremtéséhez
 • Megbocsájtás gyakorlat a bőség teremtésére

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing Teremtés és Bőség Munkafüzet, Hivatalos oklevél

A tanfolyam előfeltétele: TH Alap DNS, TH Haladó DNS és TH Áss Mélyebbre tanfolyamok